empty helper element to center layout

Új Cedefop podcast: A menekültek munkához való hozzáférése az ukrán válság enyhítése érdekében

Mit lehetne tenni annak érdekében, hogy a menekültek szaktudásuknak megfelelő munkakörben helyezkedhessenek el az Európai Unión belül, illetve melyek a nehézségei és buktatói annak, hogy milliók menekülnek az ukrajnai háború elől? Tudd meg a Cedefop Skillset and Match podcastjának 4. epizódjából.

Az EU 27 tagállamában hozzáférést biztosít a menekülteknek az oktatáshoz és a munkaerőpiachoz. Ramona Carmen, David Craescu és Yannis Katsikis szakértők a Cedefop egy úttörő kutatási projektjének eredményeiről beszélgettek, valamint arról, hogy hogyan lehetne ezeket alkalmazni az ukrán humanitárius válságra.

 

A Cedefop podcast sorozatai körüljárják a szakképzéssel, a készségekkel, a képesítésekkel, a munkahelyekkel és a munkaerő-piaci trendekkel kapcsolatos fejleményeket és elemzéseket.

A podcast sorozat rendszeresen szólaltat meg szakképzési szakértőket, politikai döntéshozókat, szociális partnereket, valamint tanulókat, új megvilágításba helyezve a szakképzés jelenével és jövőjével kapcsolatos témákat, az előttünk álló kihívásokat és azok kezelésének módjait.

Az összes epizód elérhető itt és a főbb podcast platformokon.

 

Forrás : https://www.cedefop.europa.eu/en/news/new-cedefop-podcast-access-jobs-refugees-help-tackle-ukrainian-crisis

Képillusztráció: https://www.cedefop.europa.eu/files/podcast_headline_episode-4_0.png

ReferNet logo monokróm
ReferNet logo kis verzióCEDEFOP logo
  • Közérdekű adatok
  • Impresszum
  • Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
  • Cookie tájékoztató
  • Projekt alapadatok
  • Akadálymentesítési nyilatkozat

Minden jog fenntartva © 2020 ReferNet Magyarország