empty helper element to center layout

Cedefop podcast 8. adás: Európai uniós intézmények együttműködése a szakképzés és humán erőforrás fejlesztéséért

A Cedefop Skillset and match podcast 8. adásából kiderül, hogy hogyan egyesíti erőit az Európai Unió két decentralizált ügynöksége a szakképzés, a készségek és a humán erőforrás fejlesztésének előmozdítása érdekében

A Cedefop podcast-sorozatai a szakképzéssel, a készségekkel, a képesítésekkel, a munkahelyekkel és a munkaerő-piaci trendekkel kapcsolatos fejleményeket és elemzéseket mutatják be.

A podcast sorozat rendszeresen szólaltat meg szakképzési szakértőket, politikai döntéshozókat, szociális partnereket, valamint tanulókat, új megvilágításba helyezve a szakképzés jelenével és jövőjével kapcsolatos témákat, az előttünk álló kihívásokat és azok kezelésének módjait.

A 8. adásban az Európai Képzési Alapítvány (ETF) ideiglenes igazgatója, Xavier Matheu, valamint a Cedefop ügyvezető igazgatója, Jürgen Siebel beszélgetnek a két intézet együttműködéséről, többek között a szakképzéssel kapcsolatos ismeretek átadásáról az Európai Unió tagállamai és a szomszédos országok között, valamint az ukrajnai háború által generált menekültválságra adott európai válaszlépésekről.

 

Az összes epizód elérhető itt valamint a főbb podcast platformokon.

 

Forrás megjelölése: Cedefop

Kép forrásának megjelölése: Shutterstock

ReferNet logo monokróm
ReferNet logo kis verzióCEDEFOP logo
  • Közérdekű adatok
  • Impresszum
  • Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
  • Cookie tájékoztató
  • Projekt alapadatok
  • Akadálymentesítési nyilatkozat

Minden jog fenntartva © 2020 ReferNet Magyarország